DAGENS INSPIRATIONSBILD


HÄRLIG DAG

Idag har jag gått runt på stan med Dilan, vi har ätit på Sibylla o så. Första gången haha! Senare gick vi hem till henne och gjorde ingenting, låg mest och pratade och höll på med våra mobiltelefoner, senare runt 7 så ringde vi min pappa så han fick hämta upp oss och lämna av oss vid Ica för vi skulle köpa en varsin b&j. Har inte ätit det iår så det var hur gott som helst! Dilan drog hem runt 9 iallafall så nu ligger jag ensam inne på mitt rum och ska snart sätta på en bra film, har inte så mycket mer att skriva hejdå!


26 FEBRUARI

Har inte haft så mycket tid till att blogga, det har liksom inte hänt något speciellt, förutom i helgen då jag va med Julia både i lördags och i söndags hela dagen, i lördags klockan 12 så träffades vi utanför skolans idrottshall för att kolla på p-98:ornas innebandy match, vi kollade på två matcher. När det var halvlek o så så drog vi till marknaden, jag köpte inget. Senare klockan 5 så kom min mamma och hämta upp oss från idrottshallen, vi åkte hem till mig, satt lite vid datorn sen så kollade vi på melodifestivalen. Julia sov kvar hos mig sen på söndagmorgonen så gick vi till ica en snabbis och köpte lite strössel o så för vi tänkte baka cupcakes. Dem vart hur goda som helst. Senare på kvällen, runt 9 så skjutsade min pappa hem henne för hon skulle upp tidigt på morgonen för hon skulle åka till Enköping. Har inte hänt så mycket mer, hejdå! (Bilden längst ner är Julias)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

INNEBANDY


DAGENS CITAT


TISDAG

Skolan var helt standard, så som den brukar vara alltså. Efter skolan var det tänkt jag skulle åka till donken med familjen efter att ha hämtat upp mamma från jobbet, men det vart inget, istället vart det lite tjaffs mellan min mamma och pappa så istället åkte vi hem igen, åt lite mellanmål sen så åkte jag och pappa och handlade lite, jag köpte lite fika som jag ska ha med mig till friluftsdagen imorgon, hatar det verkligen! Kommer vara den sämsta dagen i mitt liv imorgon, men hursomhelst måste jag börja packa nu hejdå!
 
 

FÖLJ MIG!


SKVLLERBLOGG

Är så himla trött på alla skvaller bloggar om Sala som en liten p12 har gjort. Vart vill dem komma med alla dessa bloggar? Så himla patetiskt att dem faktist skrivit om mig också. http://salashemligheter.blogg.se heter själva hemsidan.


SHORTSEN!

 
 

RIKTIGT NÖJD!

Jag har klippt ett par av min pappas gammla byxor. Dem är jävligt snygga om jag får säga det själv. Bild kommer i nästa inlägg! :)


MÅNDAG

Är påväg hem från skolan nu, har aldrig varit såhär trött förut.
Det första jag ska göra när jag är hemma är att göra lite fruktsallad och slå på ett avsnitt Glee, var ett tag sen jag kollade på det så det kommer bli mysigt, haha!


PLUGGAR

Jag strunta i att ha seriemaraton idag, tog tag i plugget istället. Det behövdes verkligen, för jag har missat ganska mycket i skolan förra veckan och jag måste hinna bli klar med lite, som no:n tillexempel som egentligen skulle ha varit inlämnad i torsdags. Få se hur länge jag håller på, hejdå!
 
 

DAGENS CITAT


GODNATT

Har haft en kanon helg! Jag var ju somsagt med Dilan hela dagen. Vi satt vid datorn litegrann, åt pizza sen så kollade vi på melodifestivalen tillsammans med hennes mamma, riktigt kul var det! Imorgon har jag inte planerat något speciellt, blir nog att va hemma hela dagen och ha lite seriemaraton. 
Men hade tänkt o lägga mig nu, godnatt!
                           

DAGENS INSPIRATIONSBILD


LÖRDAG

Sitter i bilen påväg hem Dilan, vi va hos mig en stund innan och kollade lite på film. Vi har inte bestämt än vad vi ska göra hos henne men vi hittar alltid på nåt kul när vi väl är där. Men en sak är iallafall säkert, vi ska äta pizza. Har inte ätit det på ett tag så det ska bli gott. Avrundar här, pusshej
 
                 
 

13 Februari

Okej nu är det typ sjuttioelfte-gången jag skaffat en blogg, den här gången har jag lovat mig själv att inte radera bloggen om det e så att jag vill sluta skriva. Får se hur det blir med det. :)
 
Idag har jag iallafall varit i skolan, skulle egentligen sluta halv 4 men fick sluta tidigare eftersom syslöjdläraren skulle på möte, så jag och Julia drog till ekeby en stund och va med Dilan, Robin, Samrand och fler. Vi bara pratade och gjorde inte så mycket. Efteråt så följde Dilan med mig hem, vi kollade på The Shining och åt godis, trodde den skulle vara mycket läskigare men det var bara löjlig tycker jag. Har inte gjort så mycket mer idag, rätt så bra dag faktist haha! Men avrundar här pusshej.