SÖTNOSEN

Min fina, underbara syster. Älskar henne så mycket! Idag har hon skolavslutning så jag fick hjälpa henne med håret och sminket! Hon vart supernöjd. Haha! Hon ska alltså börja i trean REDAN! Herregud, allting går så himla snabbt. Nästan för snabbt.

Hursomhelst så har jag varit i skolan idag, bara för att det är dom sista dagarna så har vi tillbringat hela veckan med klassen. Idag så har vi spelat brännboll med dom andra 7:orna. Det var tråkigt eftersom det regna. Efteråt så hade vi rast och köpte lite godis till filmen vi skulle se. Den hette något med "oväntad vänskap" minns inte riktigt. Den var inte så jätte bra, iallafall vad jag tyckte.
Har faktiskt inte så mycket mer att skriva, förutom att det är skolavslutning imorgon. SÅÅ SKÖNT! Lägger upp en bild på klänningen senare ikväll om jag har tid, hejdå!


DÅLIG UPPDATERING

Förlåt för väldigt dålig uppdatering, måste verkligen skärpa mig haha! Men jag har mina anledningar. Dels att mina föräldrar ska skiljas, jag ska flytta plus att jag har haft det komplicerat mellan mig och en kompis. Som det ser ut nu kommer det fortfarande vara som det är just nu.
Hursomhelst är det sommar snart, har skolavslutning på fredag. Kan inte fatta att jag snart går ut sjuan. Känns som att det var två månader sen jag började i 4:an.
Har gått runt och sagt till flera att sommaren 2013 kommer att äga, men jag är inte så säker på det längre. Vet inte varför, det bara känns så. Aja, ska avrunda här nu. Puss!