PACKAT OCH KLART

Kanske inte tog så lång tid men det kändes verkligen som en evighet, äntligen packat klart iallafall!

Idag har jag ingenting speciellt som jag måste göra. Ska ner på stan en snabbis senare och bara kolla runt. Tror inte att jag ska köpa nåt, bara kolla liksom.
Mitt rum är verkligen hur stökigt som helst så jag ska börja plocka undan lite nu, hejs!

 


TURKIET

Mmm kul, vaknade av att mamma ringde mig från jobbet och sa att jag inte kunde stanna helt ensam i tre veckor så är tvungen att följa med till Turkiet. Jag orkar verkligen inte, vill va hemma. Så mycket skönare. Och det tragiska är att vi åker redan imorgon, 08:00 på morgonen åker vi hemifrån. Kul va :)
Hursomhelst, måste börja packa nu haha, pusss!

 

INSPIRATION


NYTT #2

Linne - Vero Moda 179:-
 
 
 
Jacka - Monki 500:-
 
 
 
Tröja - H&M 99:-
 
 
 
 

NYTT

Mössa - BikBok 79:-
 
 
 
 
Iphone stickers - Bikbok 59:-
 
 
 
Eyeliner - KIKS 99:-
 
 
 
Blus - BikBok 300:-
 
 
 
 

LÖRDAG

Kom hem från Västerås för fyra timmar sen ungefär, har köpt lite grejer, vilket verkligen behövdes! Hursomhelst så har resten av dagen bara varit så sjukt långsam, bara kollat på andra avenyn osv.
Orkar inte lov längre, vill att skolan ska börja nuuu. Säkert bara jag som tycker och tänker så men ändå haha. Aja, puss!


26 JULI

Va på banken med mamma idag för att hämta ut mitt ID-kort. Ä N T L I G E N säger jag bara. Fått vänta i typ tre veckor. Hursomhelst så var det bara tänkt att vi ska till banken och sen hem direkt, men jag gnällde så vi gick in på Lindex en snabbis för att kolla och så. Hittade en tröja som jag köpte. Den på bilden. Den kosta 100:-
När vi kom hem så firade vi lillasyster som fyller 8!
Imorgon hade jag iallafall tänkt att åka till Västerås, är verkligen shoppingsugen. Plus att jag verkligen behöver nytt innan skolan börjar! Så det ska bli skönt, puss!


DAGENS


NEW IN

Är asnöjd med skorna på bilderna! Dom är köpta på Eurosko och dom gick på 599:-


23 JULI

Har bara varit hemma idag och inte gjort nåt alls, förutom att ha suttit barnvakt förstås och kollat lite på andra avenyn. Det är superbra, det tog ett tag att leta på en bra serie som man skulle kunna kolla på efter att one tree hill tog slut. Känner mig så himla tom nu utan det, världens bästa serie helt klart.

Jag längtar så mycket till sista juli. Min mamma ska åka till Turkiet med mina småsyskon så jag kommer få ha huset för mig själv i hela tre veckor!!! Så mys. Men ska nog inte sova hemma så ofta då, blir nog att bo hos dilan.
Puss!


VÅFFLOR


TRÖÖÖTT

Har inte sovit alls inatt, var livrädd eftersom jag fick för mig att det spökade haha. Tror faktiskt att det gjorde det så jag skrev till julia att komma så hon kom 5 på morgonen. Vi båda hade dygnat så vi var hur trötta som helst så vi somnade 7. Hon åkte precis hem.
Tror att jag ska sitta inne hela dagen, en grå dag som denna och ha film/seriemaraton med mig själv, ska väl bli mys.
Hursomhelst så har dilan varit i Stockholm i typ en vecka så hon kommer hem idag. Så ska nog ta och träffa henne imorgon. Puss!


BRA DAG

Har haft det supermysigt med zhimoo idag. Jag mötte upp henne med cykeln så cyklade vi direkt ner till stan och vi kollade runt inne på lindex, h&m och euro shoe. Köpte rött läppstift. Efter det så cyklade vi till Ica och köpte loka och jordgubbar och drog till månsan. Så jävla mys!!!! Vi satt där ett bra tag och bara pratade. Sen fortsatt vi vidare till lärkan och satt där ett tag också. Efter det cyklade vi till Ica igen och köpte Ica sallad så drog vi till åkraskolan och åt och prata. Plus att det var världens bästa väder.
Är helt slut så ska vila ett tag nu, puss


GODNATT

Kom precis in från en jätte mysig PW med bästaste mami och ska snart bädda ner mig i sängen och slå på en film! Hade tänkt och kolla på "Warm Bodies". Har redan sett den en gång tidigare men den är så himla braa!
Imorgon hade jag tänkt träffa saknade Zhima. Ska bli kul! Vi ska bara gå runt på stan och prata en massa sen tror jag vi ska till Ica och köpa nått gott. Aja ha det bra, pussen


TUMBLR -


TRÖTT PÅ SALA

Ännu en depp dag, inte gjort nåt annat än att bara ligga i sängen och haft seriemaraton. På nåt sätt så gillar jag det mer än att vara ute med vänner. Tycker det är skönare att vara ensam, då får man liksom mer tid med sig själv och tänka på saker och ting.
Hursomhelst så vill jag verkligen komma bort från sala, börja om allt liksom. Det är som att falskhet svävar i luften här. Haha nejdå men vet inte, orkar bara inte människorna här och hur dom är. Tänk att bo typ i Västerås, Stockholm eller Norrköping. Bara så långt ifrån sala som möjligt.
Vill inte vara för dramatisk nu men tänkte att det skulle vara skönt att få skriva av sig lite. Avrundar här, puss.


THERE IS ONLY ONE TREE HILL, AND IT'S YOUR HOME


FÖRLÅT, FÖRLÅT & FÖRLÅT

Haha men oooj, förlåt så himla mycket för världens sämsta uppdatering. Måste verkligen skärpa mig. Men har bara inte haft nå ork.
Hur som helst så har sommarlovet varit superkul. Antingen har jag träffat fina människor eller så har jag bara slappat hemma framför one tree hill.
Och förlåt verkligen för att det inte blev nån bild på min skolavslutningsklänning, men det bara blev så haha. Lördagen ägde verkligen, bästa dagen under hela lovet. Min faster gifte sig i ett SLOTT, kan ni fatta? Aja, det var hur kul som helst. Supergod mat och tårta! Lärde känna härliga peeps också, höll nästan på att dö också för att det var en assnygg kille på bröllopet. Dock kommer jag aldrig i hela mitt liv få se honom mer för han var liksom bara dj sååå japp. Hursomhelst så tänkte jag avrunda här, puss!!


ALLTSÅ KOLLA BILDERNA, som gjorda för varran!!!