THAI

Idag stanna jag hemma från skolan, mådde inte så bra. Har legat i sängen och kollat på The Vampire Diaries i stortsett hela dagen, men runt 19:00 så ringde Dilan mig och fråga om jag ville hänga med till Thairesturang med henne och hennes mamma, riktigt mysigt var det! Och det bästa var nog att vi bestämde oss för att dra till en Kinaresturang nästa väcka då det blir nog kul.
Tänkte lägga mig och slå på ett avsnitt Vampire Diaries. Godnatt!


ONSDAG

Har inte haft så mycket tid till att blogga, har iallafall haft en veckas lov men nu har skolan tyvärr börjat igen, kul att få träffa kompisarna igen och så men inte allt annat. Har inte hänt så mycket den här veckan förutom att jag var på ekeby i måndags och igår, var med Julia efteråt också. Vi gjorde inget speciellt. Och idag så bakade jag och Maja eftersom vi måste ha kakförsäljning i skolan bara för att spara ihop pengar till en klassresa i 9:an, vi har hållt på sen klockan 14, men hon drog nyss hem. Har inte så mycket mer att skriva, hejdå!


PIERCAT SMILEY

En grej som jag har velat ha ett tag nu är en smiley piercing, så jag tog en i onsdags. Det gjorde inte så ont som jag trodde men jag är riktigt nöjd. Hålet tog jag själv också, skölde munnen först med munsköld, hade en isbit på strängen där själva smycket ska hänga, värmde nålen med en tändare och så tog jag hålet. Det gick bra faktist, bättre än vad jag trodde haha! :)