SOMMARLOVET

Haha gud, nej jag har inte slutat blogga! Har bara haft en "liten" torka i ca 7 veckor, om inte mer!
Hursomhelst så var det superkul i turkiet! Var ju där i somsagt tre veckor och kom hem 24 augusti, missade alltså de två första skoldagarna.
När jag var jag där så va jag på djurparken med mamma och syskonen, jag har också solat, badat, träffat bästa mormor och morfar och shoppat hur mycket somhelst! Bild på det jag köpt kommer imorgon.
 
Hur roligt det än va där så ville jag alltid hem för att få täffa bästa Julia. Så när jag kom hem så hade jag och julia världens kramkalas! Så himla mys va det, åt amerikanska pannkakor o allt! Hon sov över hos mig också. Vi hade bestämt oss hur länge somhelt att vi skulle åka till västerås så vi gjorde det också vilket va bra för jag kände verkligen att jag behövde hur mycket nytt som helst lol. 
 
Nu är det helg iallafall. Äntligen säger jag bara, den här veckan har varit hur seg som helst. Imorgon ska jag försöka orka ta mig till ica för att köpa glass o grejer för att sen kunna lata mig i sängen nästan hela dagen framför några braiga filmer, kanske skulle träffa julia ett tag också fast vi får se hur det blir! hejs